För er som köper cupkort ingår logi på hårt underlag i skolsalar i olika områden i Eskilstuna. Vi fördelar rummen med hänsyn till antal deltagare i lagen och beräknar utrymmet för madrasser som är 80 cm breda. Vi försöker placera lag från samma förening nära varandra. Vi ber er respektera nedan ordningsregler:

Ordningsregler

För samtliga deltagare i Eskiltuna Basket Cup gäller:

  • All förtäring av alkohol är förbjuden. Det är förbjudet att röka inomhus.
  • Om någon spelare/ledare begår brottslig handling under turneringen kommer denne omedelbart att stängas av från vidare deltagande i turneringen och skickas hem. Denne kommer också att rapporteras till sin förening, sitt basketdistrikt samt eventuellt polisanmälas.

För samtliga deltagare med logiplats gäller även:

  • En vuxen ledare ska sova med varje lag eller i direkt närhet till rummet.
  • Vid eventuell skadegörelse på lokalerna eller om något går sönder i logilokalen står föreningen/laget för alla kostnader.
  • Whiteboard/svarta tavlan får ej användas, dvs det är förbjudet att klottra på tavlorna.
  • Öppna inga fönster när rummet ska lämnas tomt.
  • Vid förfrågan visa upp cupkortet för logivärden/dörrvakten.
  • På söndagen ska rummet städas, möblerna ställas tillbaka och godkännas av logivärden senast klockan 15:00. Om detta inte sker debiteras föreningen med 1500 kronor i städavgift.

Av brandsäkerhetsskäl kräver vi namn och födelsedata på samtliga som övernattar på respektive logi. Logivärdar finns på varje logi dygnet runt och hjälper er till rätta. Det finns även kiosk på eller i närheten av varje logi.

Adresser till logier

Årbyskolan

Magistervägen 20, 633 44 Eskilstuna

Djurgårdsskolan

Skogvaktarvägen 1. 63349 Eskilstuna

S:t Eskils, Fristan, SFI

Smedjegatan 3, 632 20 Eskilstuna

Munktellarenan

Verkstadsgatan 5 63361 Eskilstuna

Rekarnegymnasiet

Krongatan 14, 63226 Eskilstuna

Övrigt boende
För er som önskar ett mer komfortabelt boende finns det ett flertal alternativ i Eskilstuna. Tänk på att våra transporter kör till och från våra egna logier i skolsalar men inte till hotell, stugor och vandrarhem.

Nedan länkar vi till våra samarbetspartners:
Vilsta Sporthotell