Nu är det nära! - Eskilstuna Basket Cup

Nu är det nära!

Skrivet 15 april 2013 19:29
Ändrad 15 april 2013 19:31
Snart slår vi upp portarna till 2013-års EEM Basket Cup!

På fredag så är vi rustade för att ta emot mer än 2500 basketspelare & coacher som skall lira 531 matcher i 21 hallar under de två och en halv dagarna som vi får rå om er.

Nytt för i år är att vi har ett par flygande reportrar som kommer att göra nedslag i hallar, matsalar, logier, disco och vattenpalats för att kolla hur ni har det. De två, Ida & Fanny kommer att uppdatera Facebook och hålla koll på instagram. De kommer att annorda en fototävling under helgen med ett häftigt pris.

* Sök på ”Eskilstuna Energi och Miljö Basket Cup 2013” i sökfältet på Facebook.

Gilla Eskilstuna Energi och Miljö Basket Cups sida på Facebook!I år är Fairplayteam priset tillbaka. I år är det Anders sport & skolfoto som är sponsor till priset, i ert välkomstkuvert så hittar ni info om priset och hur man röstar. I år är bucklan tung pga guldpengar som ligger i!När ni kommer så får ni Sveriges största cuptidning (?) 32000ex i era händer där ni kan hitta allt ni behöver.Vår fantastiska tjänst med matchservice via sms finns förstås kvar. För att bli uppdaterade om ert favoritlag så gör ni så här: Gå in på fliken spelschema och gå till den gruppen där ert favoritlag spelar, tryck på det laget ni vill veta hur det går för så kommer ni kunna prenumerera på alla deras matcher under cupen. Sms:et skickas direkt till dig och ofta tar det inte mer än ett par minuter efter att matchen är slutspelad så vet du var och när de spelar sin nästa match, mycket bra under slutspelet!

För att tjänsten skall fungera så måste du mata in ditt mobilnummer och starta med 0046 ta bort nollan sedan resten av nummret. Har du gjort rätt så kommer du få en kod på din mobil som du skriver in sedan är det bara att njuta av vår fantastiska resultatservice som är helt gratis!Hjärtligt välkomna

CupgruppenNästa nyhet: Nu drar vi igång lottningen!

Skrivet 26 mars 2013 17:45
Sakta men säkert börjar det bli varmare och varmare och det är även ett tecken på att cupen närmar sig. Vi kommer denna vecka att göra lottningen så vi hoppas kunna lägga upp lottningen under påskhelgen. Vi kommer nu att köra med de lagen som är anmälda och vi kommer inte att ta in fler lag till grupperna men det kan fortfarande bli som så att något av lagen som står på reservlista eller anmäl... Läs mer