Nu köööööör vi! - Eskilstuna Basket Cup

Nu köööööör vi!

Skrivet 19 april 2013 11:19
Äntligen så visar almanackan 19 april!

Idag invaderas vi av lag från norr till söder, från Finland & Spanien.

Vi har nu startat upp tävlingskansliet och vi packar vattenflaskor, coachpresenter och Sveriges största cuptidning (32ooo ex) för fullt.

Om några timmar så kommer Sporthallens foaje vara fullsmockad av förväntansfulla spelare, coacher och föräldrar.

Årets turnering har 220 lag i 12 grupper, den största gruppen är F-02 som innehåller hela 32 lag.

Ni vet väl att ni kan prenumerera på vår otroligt uppskattade SMS-tjänst som är helt gratis vad gäller resultatrapportering!

Gör så här! Gå in på fliken Spelschema gå till den klass där ditt favoritlag spelar och markerera det laget. Då kommer det upp en flik som säger prenumerera (SMS), klicka på den och då kommer det upp ett nytt fönster där du skriver in ditt mobilnummer Obs! du måste skriva in landsnummer först typ så här: 0046709149292 (dvs skriv inte in den första nollan i ditt mobilnummer). Du kommer att få et svarsmess med en kod som du skriver in sedan har du tjänsten, lysande!

Kolla in facebook under helgen där Ida och Fanny kommer att hålla cupen uppdaterad och de har även en fototävling med finfina priser!Hjärtligt välkomna

Cupgruppen & Eskilstuna BasketNästa nyhet: Nu är det nära!

Skrivet 15 april 2013 19:29
Snart slår vi upp portarna till 2013-års EEM Basket Cup! På fredag så är vi rustade för att ta emot mer än 2500 basketspelare & coacher som skall lira 531 matcher i 21 hallar under de två och en halv dagarna som vi får rå om er. Nytt för i år är att vi har ett par flygande reportrar som kommer att göra nedslag i hallar, matsalar, logier, disco och vattenpalats för att kolla hur ni har det. De ... Läs mer