Fredag den 16 mars! - Eskilstuna Basket Cup

Fredag den 16 mars!

Skrivet 16 mars 2012 11:19
Idag är sista dagen för inbetalningar av cupkorten och det är även sista dagen för att anmäla om det är någon i er grupp som måste ha specialkost. Vi ber er som inte är klara med dessa uppgifter att omgående redigera era lagsidor så att vi får in de rätta uppgifterna.

Vi behöver ha beskeden ang cupkorten så att vi kan planera boendet och vi måste ge informationen ang specialkost till matgruppen så att de kan planera in & köpa det som behövs till de som behöver annan mat.

På er siida kan ni även skriva in när ni anländer på fredag vilket är en mycket viktig information för oss för att kunna göra ett bra spelschema.

Under nästa vecka planerar vi att titta på spelscheman så att vi förhoppningsvis kan publicera dessa v13.

Trevlig helg

Lena & Pedda

Nästa nyhet: Lite matnyttiga nyheter!

Skrivet 09 mars 2012 15:26
Nu är det 211 lag som anmält sig till cupen men det finns fortfarande ett antal lediga platser kvar i några av grupperna. På killsidan finns det 2 platser i P-01, 1 plats i P-98 & 1 plats i P-97. På tjejsidan finns det 2 platser i F-01, 1 plats i F-99, 1 plats i F-97 & 1 plats i F-96. Fredag den 16 mars skall cupkorten vara betalda och om ni har några spelare eller cocher, föräldrar som behöve... Läs mer