Cupdatum 2017 och öppning av anmälan! - Eskilstuna Basket Cup

Cupdatum 2017 och öppning av anmälan!

Skrivet 29 juni 2016 08:08

Vi i Eskilstuna Basket vill återigen passa på att tacka alla fantastiska basketmänniskor som besökte vår cup i år och förgyllde vår helg med massor av glädje, spänning, skratt och en massa härliga möten!

Nu är det dags igen! Efter en hel del planering med berörda basketdistrikt och framförallt diskussioner med Eskilstuna Kommun som bygger nya hallar i stan så har vi nu möjligheten att presentera 2017 års cupdatum och när anmälan öppnar! Vi kommer att spela lördagen 29 april till och med måndagen 1 maj, alltså 3 hela härliga basketdagar.

Då vi till årets cup hade ett otroligt tryck på anmälningar så vill vi redan nu ge er årets startdatum för anmälningar så att ni hinner planera vilka lag som vill komma till oss. Måndagen den 15 augusti klockan 10.00 öppnar vi portarna för anmälan till klasserna 01-06 på både pojk och flicksidan. Sprid gärna informationen i era klubbar så att ingen missar chansen att vara med!! Som vanligt gäller det att anmäla sig via hemsidan och göra en inbetalning på laganmälansavgiften för att säkra er plats i cupen. All information om priser osv finns här på hemsidan under fliken "anmälan"

Vi önskar er en fantastisk sommar och hälsar er för 31:a gången välkomna till Eskilstuna!

MvH
Cupgruppen

Nästa nyhet: Härliga evenemang under cupen!

Skrivet 31 mars 2016 07:39
Som vanligt när det gäller Eskilstuna Basket Cup så är det inte bara matcherna som är det roliga. Sammanhållning och de roliga evenemangen är minst lika viktiga. I år har vi några nyheter som ni läser mer om här! http://eskilstunabasketcup.se/admin/evenemang Läs mer