Erbjudanden

Under årets cup har vi lyckats få till riktiga bra erbjudanden för alla cupdeltagare.

SlagstaGlass
Ett av Eskilstunas mest populära ställen från att det öppnar på våren, till stängning på hösten är SlagstaGlass. Under cupen kommer de att erbjuda alla cupdeltagare 25% på ALLA glassar vid uppvisande av cupkort eller, för er som inte har cupkort, kommer det att finnas en speciell kupong i era välkomstbrev som ni kan använda för att ta del av rabatten. Passa på att besöka detta glasshak!

2WIN
Basketbutik med ett stort utbud av kläder, kepsar, basketbollar m.m.
Besök oss för att ta del av våra kampanjpriser på t.ex bollar och vår stora reahörna med skor och kläder.

Ni hittar oss i STIGA SPORTS ARENA från Lör-Sön.
Papas Tapas

Ta chansen att prova en härlig mix av spansk/mexikansk mat på ett av Eskilstunas populäraste matställen. Vid uppvisande av loggan i telefonen erhåller man 10% rabatt.
Hop n Pop

Eskilstunas häftigaste aktivitet har dörrarna öppna för er! De har en 1700 kvm aktivitetspark med trampoliner, airbag, multisportarena, ninjacourse och mycket mer!

Mot uppvisande av cupkort, rabattkupong som finns i välkomstpaketet eller medlemskort i Eskilstuna Basket får ni 20 kr i rabatt!

Kom och trotsa tyngdlagen hos oss!


Munktellbadet


Erhåll hela 50% rabatt på familjebad! Riktigt oslagbara priser blir det då, som ni finner nedan:

Familjebad, enkel (efter 50% rabatt):
3-6 år: 40 kr
7-17 år: 50 kr
18år -: 60 kr

Erbjudandet gäller mot uppvisande av cupkort eller medlemskort i Eskilstuna Basket.

För er som inte har cupkort eller medlemskort, ladda ner vår app, Eskilstuna Basket Cup, visa upp erbjudandet i Munktellbadets reception så tar även ni del av rabatten!
  
  

Västra Porten

Välkommen under basketcuphelgen till restaurang Västra Porten som ligger i anslutning till Stiga Sports Arena. De serverar vällagad mat i en mysig miljö.